Obavijest o autorskim pravima

Sva prava pridržana. Članci, isječci, slikovni prikazi i animacije zaštićene su autorskim pravima. Njihova upotreba moguća je samo uz pristanak tvrtke EcoWater Systems Poland Sp. z o.o.

Osim ako je drukčije navedeno, svi su zaštitni znakovi na stranici ecowater.ba pridržani.

Mrežno mjesto ecowater.ba izrađeno je s dubinskom analizom. Međutim, tvrtka EcoWater Systems Poland Sp. z o.o. ne jamči da mrežno mjesto ne sadržava pogreške koje bi se mogle pojaviti kao rezultat ljudske pogreške ili ostalih čimbenika. Zbog toga se tvrtka EcoWater Systems Poland Sp. z o.o. odriče odgovornosti za svaku upotrebu sadržaja na mrežnom mjestu, osobito sadržaja koji je izravno ili neizravno odgovoran za sve gubitke kao rezultat upotrebe. Sadržaj ne predstavlja informacije ili dokaze s važećim pravnim statusom. Sadržaj stranice samo odražava mišljenja autora te ne predstavlja službeni stav tvrtke EcoWater Systems Poland Sp. z o.o., osobito činjenice ili zakone. Autori pridržavaju pravo na izmjenu tekstova i mišljenja izraženih na mrežnom mjestu.

EcoWater Systems Poland zadržava pravo na izmjene na stranici ecowater.ba u svakom trenutku te bez prethodne obavijesti.

Stranica ecowater.ba sadržava poveznice na druga mrežna mjesta za koje tvrtka EcoWater Systems Poland Sp. z o.o. ne preuzima odgovornost za objavljene informacije i sadržaj.

Web-stranica koristi kolačiće. Više informacija u Politici privatnosti.